Vellykket 175-årsjubileum

Lørdag 7. mai var det kuslipp og feiring av skolens 175-årsjubileum. Om lag 1500 besøkende bidro til en flott feiring.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

Ungdomsbedrift fylkesmesterskap 2022

Her er resultatene av hvilke priser våre ungdomsbedrifter vant på fylkesmesterskapet

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Bilder fra Åpen skole 12. februar

På lørdag (12. februar) hadde vi åpen skole her på Jønsberg, her er noen bilder derfra

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Utprøving med ungdomsskolene.

55 elever fra 13 ungdomsskoler var på utprøving naturbruk den 17. november. Utprøving på TIF er torsdag 18. november.

Drivhuset er ferdig!

Tirsdag 16.november var det ferdigbefaring av nytt veksthus på Jønsberg – akkurat 3 år siden det ble bevilget penger til prosjektet.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.