Elever som fikk elev-PC i 2019, betaler to egenandeler skoleåret 2020/2021. Faktura for siste avdrag betales 22. mai 2021.

Internatet Januar

Fristen for å søke på rom er 25. juli 2021.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Vi starter nytt voksenagronomkurs høsten 2021.

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Det har vært fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Innlandet, og vi tok med oss priser i flere kategorier. Under følger en oversikt over prisene hvor ungdomsbedriftene på Jønsberg videregående skole tok premier.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Malene

Elever på Vg 1 svarer på spørsmål fra deg og dine foresatte om hvordan det er å gå på Jønsberg.