Helge Næstad

Helge er tidligere Jønsberg elev og er fra Elverum. Helge gikk naturbruk og ble agronom. Etterpå gikk han påbygg på Jønsberg vgs for å få fagene han trengte til videre utdanning. Nå studerer han til bachelorgrad i utmarksforvaltning på Høgskolen Innlandet avd Evenstad.

Håvar Johansen

Håvar Johansen er 21 år og er fra Stange. Han er tidligere Jønsberg elev, og gikk 1 år på teknikk og industriell produksjon. Han fortsatte utdanningen på Hamar katedralskole og nå jobber han som sikkerhetstekniker hos Certego i Hamar.

Juleku

Ønsker alle elever, foresatte, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god jul og godt nytt år!

Innovasjonscamp

Jønsberg videregående skole ønsker å invitere 10. klassinger i nærmiljøet til en spennende dag fylt med kunnskap, ulike aktiviteter, innovasjon og kreativitet her hos oss. Campen vil bli arrangert ut i fra smittenivå, enten fysisk eller digitalt.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Fra venstre: Mikkel Bekkevold, Ingeborg Ersland Lang-Ree, Henriette Krohn Lindvik, Ine Tyseng, Frida Helseth Nordby, Mari Skaare, Mathias Hauge Telebond.

I år måtte vi kjøre julemessa uten publikum på grunn av koronarestriksjoner.

Jønsberg vgs er på rødt nivå fra tirsdag 15. desember. Her er planen fram til jul.

Koronavirus

Alle de videregående skolene i Hamar-regionen er tilbake på rødt nivå fra tirsdag 15. desember.

Marthe L Tønseth

Ordfører Marte Larsen Tønseth gikk 3 år på Jønsberg vgs med retning naturbruk og studiekompetanse.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.