Tresking av havre med Vg2 24. august

Den nye Claasen fungerer bra. Noen bilder fra havreåkeren.

Gult nivå fra mandag

På grunn av høyt smittepress i Hamarregionen, er de videregående skolene på gult nivå uke 34.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Velkommen til skolestart!

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Nytt brukernavn og passord, og skolefilene dine blir flyttet

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Informasjon til avgangselever

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Lang og tro tjeneste

Leif Morten Østmo har fått tildelt Medaljen fra Norges Vel for lang og tro tjeneste. Han har møtt trofast opp på Jønsberg i tretti år. Vi gratulerer!

Avslutning for avgangsklassene.

Også i år har vi klassevis avlutning uten foresatte tilstede på grunn av pandemien.

Sommerhilsen til ungdommen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.