Jønsberg VGS fyller 175 år!

Markeres med Åpen skole lørdag 22.januar 2022 kl. 10-14

Utprøving med ungdomsskolene.

55 elever fra 13 ungdomsskoler var på utprøving naturbruk den 17.november. Utprøving på TIF er torsdag 18. november.

Drivhuset er ferdig!

Tirsdag 16.november var det ferdigbefaring av nytt veksthus på Jønsberg – akkurat 3 år siden det ble bevilget penger til prosjektet.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Testing i stedet for karantene i Hamarregionen

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Alle Vg1-elever må velge PC-ordning

Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema så fort som mulig!