Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Elever som fikk elev-PC i 2019, betaler to egenandeler dette skoleåret. Faktura for siste avdrag er på vei ut nå.

Internatet Januar

Fristen for å søke på rom er 25. juli 2021.

Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Vi starter nytt voksenagronomkurs høsten 2021.

Matoma kommer på UKM digital festival

I år blir UKM-festivalen digital og med et stjernespekket lag, akkurat slik ungdom fortjener!

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Det har vært fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Innlandet, og vi tok med oss priser i flere kategorier. Under følger en oversikt over prisene hvor ungdomsbedriftene på Jønsberg videregående skole tok premier.