Sommerhilsen til ungdommen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Foresatte kan se karakterer og fravær i VIS

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Kickoff UB

Den 16.juni ble det arrangert kickoff for neste skoleårs ungdomsbedrifter.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Kuslipp 2021

Også i år ble kuslippet uten publikum tilstede. Torsdag 27. mai kl. 12:00 ble dørene i fjøset åpnet.

Fagprøve bestått

Anne Grethe har bestått fagprøve som barne-og ungdomsarbeider. Gratulerer så mye til første lærlingen vi har hatt på Jønsberg i dette faget!

Resultater fra fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Innlandet 2021

Det har vært fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Innlandet, og vi tok med oss priser i flere kategorier. Under følger en oversikt over prisene hvor ungdomsbedriftene på Jønsberg videregående skole tok premier.

I år som i fjor, flertallet søker seg til yrkesfag

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.

Lurer du på noe om Jønsberg? Spør fadderelevene!

Elever på Vg 1 svarer på spørsmål fra deg og dine foresatte om hvordan det er å gå på Jønsberg.

Ungdomsbedriftene på Jønsberg sanket priser på regionmesterskapet

På grunn av rødt nivå i regionen, ble regionmessa avholdt digitalt den 14. januar.