Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Testing i stedet for karantene i Hamarregionen

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Alle Vg1-elever må velge PC-ordning

Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema så fort som mulig!

2000 bygdeungdommer til Jønsberg i 2022

Bygdeungdom fra hele landet skal konkurrere og feriere på Stange neste år, når NBUs Landsstevne skal arrangeres på Jønsberg.

Tresking av havre med Vg2 24. august

Den nye Claasen fungerer bra. Noen bilder fra havreåkeren.

Gult nivå fra mandag

På grunn av høyt smittepress i Hamarregionen, er de videregående skolene på gult nivå uke 34.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Lang og tro tjeneste

Leif Morten Østmo har fått tildelt Medaljen fra Norges Vel for lang og tro tjeneste. Han har møtt trofast opp på Jønsberg i tretti år. Vi gratulerer!

Avslutning for avgangsklassene.

Også i år har vi klassevis avlutning uten foresatte tilstede på grunn av pandemien.