Elever som fikk elev-PC i 2019, betaler to egenandeler dette skoleåret. Faktura for siste avdrag er på vei ut nå.

Internatet Januar

Fristen for å søke på rom er 25. juli 2021.

Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Vi starter nytt voksenagronomkurs høsten 2021.

Matoma kommer på UKM digital festival

I år blir UKM-festivalen digital og med et stjernespekket lag, akkurat slik ungdom fortjener!

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Det har vært fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Innlandet, og vi tok med oss priser i flere kategorier. Under følger en oversikt over prisene hvor ungdomsbedriftene på Jønsberg videregående skole tok premier.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.