Fristen for å søke om internatrom er søndag 26. juli 2020.

Hest

Yrkesfaglig fordypning gir deg som er elev ved Vg1 naturbruk mulighet til å kombinere fag og fordype deg i emner du er spesielt interessert i.

Dronefoto av skolen

Vi på Jønsberg vil ønske alle elever, foresatte og andre samarbeidspartnere en riktig god sommer.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Rektor taler til agronomene

Denne dagen er det agronomklassene 3LHA, 3LHG, 3LHD og 3PBB påbygg som det avholdes seremoni for.

Rektor taler til elevene

Avgangsklassene har i år avslutningsseremoni klassevis på grunn av coronasituasjonen.

Mandag 15. juni var det kickoffdag for Vg1 klassene som skal drive ungdomsbedrifter på Vg2.

Fra praksiskjøring på maskinførerkurset. Det har blitt avholdt eksamen i modul 1 og 2. Bildene og videoen er fra den obligatoriske praksisen på åtte timer.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) skal tas i bruk fra skolestart 2020 ved alle de videregående skolene i Innlandet.