Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Kick off UB

Den 16.juni ble det arrangert kickoff for neste skoleårs ungdomsbedrifter.

Tresking

Elever på Vg1 naturbruk må sende inn ønsker for yrkesfaglig fordypning (YFF) senest søndag 25. juli 2021.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Kuslipp 2021

Også i år ble kuslippet uten publikum tilstede. Torsdag 27. mai kl. 12:00 ble dørene i fjøset åpnet.

Muntlig eksamen for elever på Vg3 er avlyst. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Illustrasjonsbilde: Utropstegn

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Anne Grethe

Anne Grethe har bestått fagprøve som barne-og ungdomsarbeider. Gratulerer så mye til første lærlingen vi har hatt på Jønsberg i dette faget!

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.