Matgledebedrift

Kantina på Jønsberg vgs er i semifinalen til årets matgledebedrift.

Foreldremøt

Vi inviterer foresatte til foreldremøte onsdag 30. september kl. 18.00.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Skolen er stengt, men jeg er tilgjengelig .

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Brannslukking

Onsdag 26.august ble det avholdt HMSdag på Jønsberg. Vg1klassene og arbeidsmaskiner(Vg2) var med på dette.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) er et nytt skoleadministrativt system som innføres i alle videregående skoler i Innlandet høsten 2020.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.