Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Litt Ta Hårt UB

På grunn av rødt nivå i regionen, ble regionmessa avholdt digitalt den 14. januar.

Elise Svalheim Lehne

Elise er fra Vangsåsen i Hamar og er 24 år. Hun er tidligere Jønsbergelev og nå studerer hun i Polen for å bli veterinær.

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Andreas Thorsteinsen

Lærling Andreas Thorsteinsen har fått bestått på sin fagprøve, og kan nå kalle seg dataelektroniker. Vi gratulerer!

Dame med munnbind som spriter hendene

Hvis gult nivå fra onsdag 20. januar så gjelder vanlig oppmøte. Informasjon om dette kommer mandag 18.01 eller tirsdag 19.01. Under ligger planen for uke 3.

Helge Næstad

Helge er tidligere Jønsberg elev og er fra Elverum. Helge gikk naturbruk og ble agronom. Etterpå gikk han påbygg på Jønsberg vgs for å få fagene han trengte til videre utdanning. Nå studerer han til bachelorgrad i utmarksforvaltning på Høgskolen Innlandet avd Evenstad.

Innlandstrafikk

Fra 8. januar stenges framdøra på enda flere linjer. Her finner du informasjon om lokale tiltak.

Håvar Johansen

Håvar Johansen er 21 år og er fra Stange. Han er tidligere Jønsberg elev, og gikk 1 år på teknikk og industriell produksjon. Han fortsatte utdanningen på Hamar katedralskole og nå jobber han som sikkerhetstekniker hos Certego i Hamar.

Juleku

Ønsker alle elever, foresatte, ansatte og samarbeidspartnere en riktig god jul og godt nytt år!