Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

En person som putter stemmeseddel i valgboks

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Covid-19

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 15. september.

Personer skrives på pc

Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema så fort som mulig!

Fra venstre:  Guro Afseth, Mina Framnes, Gunn Jorunn Sørum, Renate Lunde, Elin olsrud, Martin Galgum

Bygdeungdom fra hele landet skal konkurrere og feriere på Stange neste år, når NBUs Landsstevne skal arrangeres på Jønsberg.

Tresking av havre

Den nye Claasen fungerer bra. Noen bilder fra havreåkeren.

På grunn av høyt smittepress i Hamarregionen, er de videregående skolene på gult nivå uke 34.

Ramme, vegger og tak ble ferdig på ei uke.

Gravinga til nytt drivhus ble påbegynt den 19. oktober 2020, og tatt opp igjen den 16.august 2021.