Vinnere av husdyrtreff 2022

Jønsbergelever til topps i landsomfattende skrivekonkurranse.

Avslutning for avgangselever

Velkommen til avslutning for avgangselever og foresatte, torsdag 16. juni kl 18:00.

På fredag hadde vi besøk fra Namibia

Fredag 20. mai fikk vi storslått besøk fra Namibia, bl.a. visepresidenten

Vellykket 175-årsjubileum

Lørdag 7. mai var det kuslipp og feiring av skolens 175-årsjubileum. Om lag 1500 besøkende bidro til en flott feiring.

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

Søk om internatrom

Fristen for å søke om internatrom er onsdag 20. juli 2022.

Ungdomsbedrift fylkesmesterskap 2022

Her er resultatene av hvilke priser våre ungdomsbedrifter vant på fylkesmesterskapet

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Bilder fra Åpen skole 12. februar

På lørdag (12. februar) hadde vi åpen skole her på Jønsberg, her er noen bilder derfra