Elevundersøkelsen 2022

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres før jul.

Jul på Jønsberg

Velkommen til Jul på Jønsberg tirsdag 13. desember 2022 klokken 17.00-19.00

Velkommen til Innovasjonscamp Bærekraft 17. januar 2023

Jønsberg videregående skole og Ungt Entreprenørskap ønsker å invitere 10. klassinger i Stange kommune til en spennende dag fylt med kunnskap, ulike aktiviteter, innovasjon og kreativitet her hos oss!

Lansering av ny Valtra Q-serie på Jønsberg.

Torsdag 20. oktober hadde Akershus Traktor lansering av ny Valtra Q-serie her på Jønsberg

Bransjelunsj på TIF

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Foreldremøte mandag 26. september

Mandag 26. september blir det foreldremøte for alle foreldre med elever under 18 år klokken 18:00. Kontaktlærere sender ut invitasjon via Visma In School

Kick off Miljøfyrtårn

Onsdag 31.august hadde vi besøk av Else Mari Fauske fra Framtiden i våre hender.

HMS dag på Jønsberg

Torsdag 25.august var viet til helse, miljø og sikkerhet.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.