Marthe L Tønseth

Marte Larsen Tønseth gikk 3 år på Jønsberg vgs med retning naturbruk og studiekompetanse. Hun startet på Jønsberg vgs som en skolelei ungdomsskoleelev og fikk etter hvert motivasjonen til å jobbe med skolen på grunn av et godt samhold i klassen, flinke lærere og praktisk tilnærming i fagene.

Vi går over til gult nivå fra mandag 16. november. Alle møter på skolen som normalt.

Fylkesmannen anbefaler at elever i videregående skole bruker munnbind på bussen.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Elevundersøkelse

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

20.oktober

Gravinga til nytt drivhus ble påbegynt den 19. oktober. I dag 26.oktober, forsegles alunskiferen før de skal legge på sulfatresistent betong. Det er for å hindre at vannet når ned til gipsen i skiferen.

Saken oppdateres under bygginga.

Verdensdagen psykisk helse

Verdendagen for psykisk helse som var den 10.oktober, ble markert på Jønsberg 14.oktober.

Matgledebedrift

Kantina på Jønsberg vgs er i semifinalen til årets matgledebedrift.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?