Jønsberg videregående skole ønsker å invitere deg som går 10. klasse i nærmiljøet til en spennende dag fylt med kunnskap, ulike aktiviteter, innovasjon og kreativitet her hos oss.

Ungdomsbedriftene ved to av dem

Vi holdt åpen skole aftenen den 22. januar. Det kom mye folk, og stemningen var god. Det var også åpent fjøs, så besøkende kunne gå inn og se på dyra. Det kommer noen bilder under her.

Marit Helen Gråberg har fått meget godt bestått på fagprøve, og kan nå titulere seg som kokk.
Vi gratulerer så mye!

Vi synger og vi ler

Den tradisjonelle juleavslutningen på Jønsberg med gang rundt juletreet, både til bens og på hjul. Grøt til alle i kantina etterpå.

Fuglekasse UB

Den tradisjonelle julemessa med ungdomsbedriftene ble holdt 17. desember.

Litt på kanten UB

Ungdomsbedrift er en stor del av faget forvaltning og drift på Vg2 ved Jønsberg. Her skal elevene starte, drive og avvikle en bedrift i løpet av skoleåret.

Besøk på en Japansk videregående skole

Jønsberglærer Nikolai Auglænd var nylig på tur til Japan.

Friluftsgruppa på Vg1 på vintertur i Grøtbekklia

Friluftslivgruppa på Vg1 har vært på vintertur i Grøtbekklia i vestre Trysil, ikke langt unna Elverumsgrensa.