Til alle nye VG1 elever på Jønsberg videregående skole –Velkommen til Bli kjent dag

Vi ser at du har søkt skoleplass hos oss. Inntaket er ikke klart, men for å gjøre skolestarten litt mer forutsigbar ønsker vi allerede nå å sende ut litt informasjon.

Det er helt normalt å ha litt sommerfugler i magen da en starter på noe nytt – og helt normalt å være litt spent da en skal starte på videregående skole. Hvis du er litt mer enn normalt spent eller tenker at det er lurt for deg for å gjøre oppstarten litt enklere, ønsker vi å invitere til:

Bli kjent dag torsdag 11.august kl. 10.00 – 14.00. Oppmøte ved resepsjon/inn i hallen hovedinngangen undervisningsbygg.Hovedinngang - Klikk for stort bildeHovedinngang

Der vil du bli møtt av GryGry - Klikk for stort bildeGry og MariaMaria - Klikk for stort bildeMaria.

Husk påmelding- se info under. Transport må i utgangspunktet ordnes av den enkelte, men ta kontakt hvis dette er svært vanskelig så ser vi hva vi kan få til.

Denne dagen vil kun de vg1 elevene som melder seg på være her og du vil bli møtt av ansatte på skolen som deler dere inn i mindre grupper. Du vil få en kort omvisning på skolen, se hvor du skal møte opp første dag, klasserommet og andre viktige steder som er greit å vite om i starten. Du får anledning til å møte andre du skal gå sammen med og bli litt kjent med både dem og voksne du møter i skolehverdagen. Du vil også få noe mat denne dagen.

Påmelding gjør du ved å sende e-post/melding til:

Hvis du skal gå naturbruk - NAT: Anita Sunde – anisun@innlandetfylke.no – 95 83 13 77

Hvis du skal gå teknologi og industrifag- TIF: Magnus Høye – maghoy@innlandetfylke.no  - 99 02 99 76

Hvis du er usikker på om dette er nødvendig eller ikke, vil det også bli omvisninger og bli kjent opplegg uka ved skolestart også, men dette er altså et ekstratilbud vi ønsker å gi til de som tenker dette er lurt for å få en så god skolestart som mulig.

Hilsen Renate Lunde- rektor