Plan for uke 47

Vi går over til gult nivå fra mandag 16. november. Alle møter på skolen som normalt.

Klikk for stort bilde Mostphotos Husk at på gult nivå skal det fortsatt være 1 meters avstand i friminutt og ulike lunsjtider etter tidligere oppsatt plan. Stoler i hallene fjernes hvis dette ikke overholdes. I friminutt skal elever holde seg rundt og i de byggene de har klasserom. Elever kan dusje etter aktiviteter, internatelever oppfordres til å gjøre dette på egne rom.

For mer informasjon om karantene, se: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/avstand-karantene-og-isolering/.

Dersom personen får påvist covid-19 vil vi kontakte hver enkelt av elevene og de ansatte med mer informasjon og avtale om oppfølging. Dersom personen ikke får påvist covid-19 vil dere selvsagt også få beskjed om dette.

For de som har symptomer som tett nese, sår hals, hoste, feber, nedsatt smak- og luktesans, hodepine, slapphet, tung pust, muskelverk el sykdomsfølelse er det viktig med rask testing. Ved slike symptomer bes dere ta kontakt med smitteoppsporingsteamet i Hamarregionen på telefon 404 05 756.

Ta kontakt med ledelsen om du lurer på noe. Alt blir bra!

Koronaveiledning - Klikk for stort bilde