Innovasjonscamp Bærekraft

Jønsberg videregående skole ønsker å invitere deg som går 10. klasse i nærmiljøet til en spennende dag fylt med kunnskap, ulike aktiviteter, innovasjon og kreativitet her hos oss.

Klikk for stort bilde

Vi ønsker å invitere lærere og elever til å lære om bærekraft og bruk av naturressurser i fremtida. Vi skal bruke kreativitet, nysgjerrighet og innovasjon for å utforske ulike utfordringer Norge og verden står overfor.

En jury av høyt kompetente medlemmer vil vurdere elevenes løsninger og innsats på slutten av dagen.

Transport

Vi ønsker å bidra slik at dere ungdomsskoleelever som er invitert kan få mulighet til å delta. Ta kontakt ved transportbehov.

post.jonsberg.vgs@hedmark.org innen 14. januar 2020.

Kort program for elevene

• velkommen
  • presentasjon og innledning på tema
  • arbeid i grupper med kreative oppgaver knyttet til bærekraft og naturressurser
  • lunsj - vi spanderer
  • juryvurdering og premiering av vinner

Kort program for lærere

Delta på ulike foredrag innen temaet bærekraft og fremtidas utdanningsbehov når elevene jobber i grupper.

Se plakat her (PDF, 567 kB)

Det står feil e-postadresse i plakaten, den skal være: post.jonsberg.vgs@hedmark.org