Rektor taler til elevene

Avgangsklassene har i år avslutningsseremoni klassevis på grunn av coronasituasjonen.

Mandag 15. juni var det kickoffdag for Vg1 klassene som skal drive ungdomsbedrifter på Vg2.

Fra praksiskjøring på maskinførerkurset. Det har blitt avholdt eksamen i modul 1 og 2. Bildene og videoen er fra den obligatoriske praksisen på åtte timer.

Fra venstre: Sigurd S. Wollan, Herman Lau, Anette B. Kløvstad

Vi gratulerer Sigurd S. Wollan, Herman Lau og Anette Berg Kløvstad som landsvinnere i Husdyrtreff.

På grunn av koronasituasjonen ble kuslippet avholdt uten publikum i år. Her følger en videosnutt og noen bilder:

Elevene på VG2 og VG3 er tilbake på skolen og har programfag. Det er full aktivitet på jordene og i skolehagen.

Desinfiserer traktorer

Tirsdag 28. april startet vi opp for fullt (nesten) i de forskjellige avdelingene, skog, jord ,og fjøs. Godt for både lærere og elever og kunne se hverandre fysisk igjen.

Litt på kanten UB

Torsdag 19. mars holdt Ungt Entreprenørskap Innlandet  digitalt mesterskap for ungdomsbedrifter. Litt på kanten UB fra Jønsberg mottok flere priser.