Avslutning avgangsklassene torsdag 18.juni

Denne dagen er det agronomklassene 3LHA, 3LHG, 3LHD og 3PBB påbygg som det avholdes seremoni for.

Avslutning for avgangsklassene

Avgangsklassene har i år avslutningsseremoni klassevis på grunn av coronasituasjonen.

Kickoff UB

Mandag 15. juni var det kickoffdag for Vg1 klassene som skal drive ungdomsbedrifter på Vg2.

Maskinføreropplæring

Fra praksiskjøring på maskinførerkurset. Det har blitt avholdt eksamen i modul 1 og 2. Bildene og videoen er fra den obligatoriske praksisen på åtte timer.

Landsvinnere i Husdyrtreff

Vi gratulerer Sigurd S. Wollan, Herman Lau og Anette Berg Kløvstad som landsvinnere i Husdyrtreff.

Kuslipp på Jønsberg 14. mai 2020

På grunn av koronasituasjonen ble kuslippet avholdt uten publikum i år. Her følger en videosnutt og noen bilder:

Våronn Jønsberg 2020

Elevene på VG2 og VG3 er tilbake på skolen og har programfag. Det er full aktivitet på jordene og i skolehagen.

Vg2 er igang med øvingsundervisning

Tirsdag 28. april startet vi opp for fullt (nesten) i de forskjellige avdelingene, skog, jord ,og fjøs. Godt for både lærere og elever og kunne se hverandre fysisk igjen.

Prisdryss til ungdomsbedrift på Jønsberg

Torsdag 19. mars holdt Ungt Entreprenørskap Innlandet  digitalt mesterskap for ungdomsbedrifter. Litt på kanten UB fra Jønsberg mottok flere priser.