Intervju med tidligere elev

Håvar Johansen er 21 år og er fra Stange. Han er tidligere Jønsberg elev, og gikk 1 år på teknikk og industriell produksjon. Han fortsatte utdanningen på Hamar katedralskole og nå jobber han som sikkerhetstekniker hos Certego i Hamar.

Innovasjonscamp 23. februar 2021

Jønsberg videregående skole ønsker å invitere 10. klassinger i nærmiljøet til en spennende dag fylt med kunnskap, ulike aktiviteter, innovasjon og kreativitet her hos oss. Campen vil bli arrangert ut i fra smittenivå, enten fysisk eller digitalt.

Julemesse for ungdomsbedriftene 15.12.2020

I år måtte vi kjøre julemessa uten publikum på grunn av koronarestriksjoner.

Intervju med ordføreren i Løten kommune

Ordfører Marte Larsen Tønseth gikk 3 år på Jønsberg vgs med retning naturbruk og studiekompetanse.

Verdensdagen for psykisk helse

Verdendagen for psykisk helse som var den 10.oktober, ble markert på Jønsberg 14.oktober.

Årets matgledebedrift

Kantina på Jønsberg vgs er i semifinalen til årets matgledebedrift.

HMSdag

Onsdag 26.august ble det avholdt HMSdag på Jønsberg. Vg1klassene og arbeidsmaskiner(Vg2) var med på dette.

Sommerhilsen

Vi på Jønsberg vil ønske alle elever, foresatte og andre samarbeidspartnere en riktig god sommer.

Avslutning avgangsklassene torsdag 18.juni

Denne dagen er det agronomklassene 3LHA, 3LHG, 3LHD og 3PBB påbygg som det avholdes seremoni for.

Avslutning for avgangsklassene

Avgangsklassene har i år avslutningsseremoni klassevis på grunn av coronasituasjonen.