Intervju med tidligere elev Elise Svalheim Lehne

Elise er fra Vangsåsen i Hamar og er 24 år. Hun er tidligere Jønsbergelev og nå studerer hun i Polen for å bli veterinær.

Fagprøve bestått

Lærling Andreas Thorsteinsen har fått bestått på sin fagprøve, og kan nå kalle seg dataelektroniker. Vi gratulerer!

Intervju med tidligere elev Helge Næstad

Helge er tidligere Jønsberg elev og er fra Elverum. Helge gikk naturbruk og ble agronom. Etterpå gikk han påbygg på Jønsberg vgs for å få fagene han trengte til videre utdanning. Nå studerer han til bachelorgrad i utmarksforvaltning på Høgskolen Innlandet avd Evenstad.

Intervju med tidligere elev

Håvar Johansen er 21 år og er fra Stange. Han er tidligere Jønsberg elev, og gikk 1 år på teknikk og industriell produksjon. Han fortsatte utdanningen på Hamar katedralskole og nå jobber han som sikkerhetstekniker hos Certego i Hamar.

Innovasjonscamp 23. februar 2021

Jønsberg videregående skole ønsker å invitere 10. klassinger i nærmiljøet til en spennende dag fylt med kunnskap, ulike aktiviteter, innovasjon og kreativitet her hos oss. Campen vil bli arrangert ut i fra smittenivå, enten fysisk eller digitalt.

Julemesse for ungdomsbedriftene 15.12.2020

I år måtte vi kjøre julemessa uten publikum på grunn av koronarestriksjoner.

Intervju med ordføreren i Løten kommune

Ordfører Marte Larsen Tønseth gikk 3 år på Jønsberg vgs med retning naturbruk og studiekompetanse.

Verdensdagen for psykisk helse

Verdendagen for psykisk helse som var den 10.oktober, ble markert på Jønsberg 14.oktober.

Årets matgledebedrift

Kantina på Jønsberg vgs er i semifinalen til årets matgledebedrift.

Fagfornyelsen, hva er det?

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?