Spesielle tiltak ved åpning av internatet

Internatet åpnes for 20 elever mandag 27. april.

Smittereduserende tiltak

Internatrom på Jønsberg vgs. - Klikk for stort bildeInternatrom på Jønsberg vgs. Odd S Lauritsen I forbindelse med åpning av internatet, setter vi inn ulike smittereduserende tiltak:

• Renholdet er forsterket, i henhold til føringene i nasjonal veileder for smittevern
  • Alle elever bor på enkeltrom, og det er ikke lov med besøk på rommene inntil videre

Elevene fordeles på toalett/dusjanlegg:

• Elever i 1. etasje (3 elever) benytter de to vanlige enkeltdusj-/doanleggene i 1. etasje
  • Elever i 2. etasje (9 elever) fordeler seg på de tre dusj-/doanleggene i 2. etasje (nord)
  • Elever i 3. etasje (9 elever) fordeler seg på de tre doene og dusjen i 3. etasje, samt HC-dusj og toalett i 1. etasje. De skal kun benytte sanitæranlegg der de er tildelt.

Bespisning

• Frokost/lunsj/middag: etter regler i kantina.
  • Kveldsmat: Anretningsrom: Kun én elev inne av gangen. Må vaske hender etter mal for hver gang man går inn.
  • Alt av mat (brød/pålegg) er laget i kuvertporsjoner.
  • TV-stue kan brukes til bespisning. Kun 5 personer om gangen. Alle må sitte med minst 1 meters avstand. Spisebord etc. rengjøres etter norm i veilederen.

Andre tiltak

• Det er ikke lov med besøk utenfra. Kun de som har avtale om å bo på internatet som får være der.
  • Tekjøkken som elever disponerer selv vil være stengt inntil videre
  • Det er kun heis og trapper i nordende av bygg som skal benyttes til rommene
  • Elever som opplever de blir syke må ta kontakt med legevakt på kveld på 116 117. På dagtid ringes fastlege.
  • Foresatte skal hente hjem elever som blir syke.
  • Dersom en elev er syk og ikke kan reise hjem umiddelbart, vil rom 128 være reservert til eleven. Dusj og toalettanlegg i 2. etasje sør vil også da være reservert til den/de elevene og skal ikke benyttes av andre. Trappeoppgang i sør er stengt av for disse elevene, den kan kun benyttes som nødutgang ved brann e.l. av andre elever. Eleven vil da få levert mat på rommet.